حمام تاریخی باروق به بخش خصوصی واگذار می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان‌های میاندوآب و باروق گفت: حمام تاریخی باروق برای بهره‌برداری به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

به‌گزارش میراث آریا، فرج بابایی بیان کرد: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در نظر دارد حمام تاریخی باروق را به استناد ماده ۲۷ قانون الحاق برخی از مواد تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مطابق دستورالعمل شماره ۵۸۶۲۰۶ مورخ 5 تیرماه 1404سازمان برنامه و بودجه کشور و اصلاحیه شورای اقتصاد و مصوبه کارگروه واگذاری استان در راستای تأمین بخشی از منابع مالی با رعایت شرایط و ضوابط تعیین شده با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاری و مشارکت بخش غیردولتی واگذار کند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان‌های میاندوآب و باروق افزود: بنابراین از اشخاص حقیقی و حقوقی صلاحیت‌دار و علاقه‌مند به مشارکت در سرمایه‌گذاری طرح‌ دعوت به‌عمل می‌آورد تا در صورت تمایل نسبت به مشارکت در اتمام و بهره‌برداری از این طرح اقدام کنند.

او تصریح کرد: نحوه مشارکت بدون سرمایه‌گذاری برای اتمام طرح و اجاره بلندمدت، بدون انتقال مالکیت خواهد بود و سرمایه‌گذاران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خود مراجعه کنند.

بابایی گفت: حمام تاریخی باروق می‌تواند بهترین ظرفیت برای ایجاد بوم‌گردی و یا راه‌اندازی رستوران سنتی باشد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404092301589
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha